Om Mattias Forsberg

 • Mattias ForsbergJag är en kreativ ung entreprenör som framför allt jobbar med reklam, grafisk design och visuella uttryck. Varje dag får jag utforma mitt eget arbete och jobba med det jag älskar och samtidigt hjälpa så många andra, vilket är otroligt utvecklande och roligt. Jag har helt enkelt världens bästa jobb! Jag jobbar som frilans under eget namn.

  Driver sedan 2010 More More More – ett klädmärke som strävar efter att få alla lite, lite snyggare. Och coolare. More More More samarbetar även bland annat med duktiga musiker vilket utmynnar i massa härliga event och annat roligt!

  Ungt entreprenörskap är något som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Sedan maj 2010 är jag medlem i YEoS, Young Entrepreneurs of Sweden, ett nationellt nätverk med Sveriges ledande unga entreprenörer under 30 år.

  Kort om lite mer:

  • Vice verksamhetsledare för YEoS Dalarna
  • Driver den peppande webbplatsen Pepp.nu
  • Vice ordförande i Marknadsföreningen i Dalarna 2012, ledamot sedan 2010
  • Engagerad i Velodromia sedan starten 2010, senast bl a projektledare för Velodromia Connect
  • Mentor åt sistaårsstudent vid Högskolan Dalarna
  • UF-rådgivare för andra året i rad med start 2010, tredje UF-företaget i ordningen
  • Jurymedlem 2010 och 2011 för tävlingen ”Bästa logotyp” inom Ung Företagsamhet

  ”Jag har världens bästa jobb! Varje dag får jag utforma mitt eget arbete och hjälpa andra samtidigt som jag jobbar med det jag älskar – färg och form.”

  I min portfolio kan du ta del av utvalda projekt som jag har varit involverad i den senaste tiden, där både kunder och egna projekt visas upp.

  Följ gärna min blogg för att få en djupare inblick i allt jag gör och engagerar mig i om dagarna. Där skriver jag om grafisk design, entreprenörskap, mina projekt och mycket mer därtill.

  Nog om mig, hur kan jag hjälpa dig på bästa sätt? Jag har stor kunskap inom visuell paketering och grafisk design och kan även erbjuda rådgivning inom flera områden. Skicka gärna ett mail på hello (at) mattiasforsberg.com eller ta kontakt med mig på annat sätt som du hellre föredrar.

Back to Top