Blogg

More More More ♥ Clash of Nations

More More More har i år fått chansen att utveckla sitt samarbete med Clash of Nations och tagit fram de officiella Clashmössorna tillsammans med dem! Riktigt roligt och spännande samarbete, och visst blev de jäkligt snygga också?

More More More - Clashmössorna
Foto: Johan Eric Lindström

Clash of Nations är ett helt fantastiskt och galet evenemang som går av stapeln 23-24 mars på Lugnet Arena i Falun. Två dagar fyllda med några av världens bästa extremsportare som kommer tävla i actionsporterna Freestyle Snowcross, Super Snowcross, Big Air Snowboard och Big Air Ski.

Till och med Mr. Frontflip Heath Frisby kommer till Clash of Nations! Han är den första någonsin som satt en frontflip på en skoter. Bara det är ju hur häftigt som helst!

Clashmössorna går att köpa nu genom More More More i webbutiken på moremoremore.se/clashofnations, och de kommer även att säljas på plats under själva eventet! Då kommer även More More More finnas där med massa fler härliga mössor till försäljning. Snacka om att det kommer bli en galen helg!

5 snygga typsnitt – gratis

Som grafisk designer är ett välfyllt bibliotek med riktigt bra typsnitt ett måste. Och det är väl inte direkt så tokigt om de dessutom är helt gratis att tanka hem och använda sig av?

Jag surfar runt emellanåt för att bygga vidare på min samling, och brukar oftast hitta några guldkorn. De vill jag så klart dela med mig av och presenterar därför nedan 5 snygga typsnitt som jag nyligen ramlat över.

Nu är det upp till dig att designa något jäkligt snyggt.

Typsnittstips Valencia

Valencia

Ladda hem typsnittet Valencia »

Läs hela inlägget och se alla typsnitt »

More More More sponsrar Red Bull Crashed Ice 2012

Red Bull Crashed Ice 2012För ett tag sen damp det ner en fråga i mailboxen om inte More More More skulle vilja vara med och sponsra alla volontärer till Red Bull Crashed Ice 2012 – självklart ville vi det! Utan volontärerna, ingen tävling. Så enkelt är det ju!

Red Bull Crashed Ice är en, rent ut sagt, helt jäkla galen och fantastisk tävling där åkare i full hockeymundering kör fartfyllda race nerför en brant bana! Och just ja, det är världsmästerskap! Skapligt coolt. Följ länken så kan du kolla in en grym film som visar vad som gäller.

More More More sponsrar med mössor till Red Bull Crashed Ice 2012
Hoppas de volontärer som kommer att få ta del av mössorna från More More More kommer gilla dem! Och slita dem rejält med hälsan.

För er andra, ni kan hitta de färgglada mössorna i More More Mores webbutik – inte så illa det heller.

Pepp pepp pepp!

Pepp!

I torsdags publicerades mitt gästinlägg om webbplatsen och projektet Pepp.nu som jag drog igång i höstas på Sara Öhmans inspirerande blogg. Riktigt kul tycker jag så klart! Pepp.nu är en enkel idé om att sprida mer pepp helt enkelt! För vem vill inte vara mer pepp?

Kort utdrag från mitt gästinlägg:

”För mig är pepp glädje, en grym känsla och motivation. Ibland även lite jävlar anamma! För dig är det säkert massor med mer saker också. Det är enkelt, lätt och framför allt roligt att sprida pepp runt omkring sig. Ge någon en uppmuntrande komplimang, berätta om något häftigt som har hänt, dra ett skämt – ja vad som helst som är pepp för dig, så ska du se att din och andras tillvaro blir lite, lite skönare. Ju mer pepp du skickar ut desto mer pepp kommer du att få tillbaka, simple as that!”

På webbplatsen kan du se vem som är mest #pepp på Twitter just nu och anmäla dig till nyhetsbrevet Peppmailet som snart kommer att skickas ut i sin första utgåva.

Har du något att bidra med till Peppmailet eller bara vill sprida pepp ska du helt klart börja med att följa Pepp.nu på Twitter, så tar vi det därifrån. Pepp!

[LÄNK] More More More

The first one

Hallå där kompis! Nu när jag är live med min nya portfolio sätter jag även igång den här bloggen som jag helt enkelt har tänkt att fylla med vad jag gör och gillar. Inga krusiduller här inte.

Det här kan du bland annat förvänta dig i denna blogg:

  • Mina pågående projekt
  • Tankar och idéer
  • Grafiska tips
  • Snygga grejer
  • Entreprenörskap

…och säkert mer därtill utifrån sånt jag tycker är inspirerande och häftigt.

Just nu känns det bara så jäkla kul att vara igång och det ska bli en rolig utmaning att jaga läsare! Och du som läser det här har jag förhoppningsvis redan fått på kroken!

Back to Top