More More More ♥ Clash of Nations

More More More har i år fått chansen att utveckla sitt samarbete med Clash of Nations och tagit fram de officiella Clashmössorna tillsammans med dem! Riktigt roligt och spännande samarbete, och visst blev de jäkligt snygga också?

More More More - Clashmössorna
Foto: Johan Eric Lindström

Clash of Nations är ett helt fantastiskt och galet evenemang som går av stapeln 23-24 mars på Lugnet Arena i Falun. Två dagar fyllda med några av världens bästa extremsportare som kommer tävla i actionsporterna Freestyle Snowcross, Super Snowcross, Big Air Snowboard och Big Air Ski.

Till och med Mr. Frontflip Heath Frisby kommer till Clash of Nations! Han är den första någonsin som satt en frontflip på en skoter. Bara det är ju hur häftigt som helst!

Clashmössorna går att köpa nu genom More More More i webbutiken på moremoremore.se/clashofnations, och de kommer även att säljas på plats under själva eventet! Då kommer även More More More finnas där med massa fler härliga mössor till försäljning. Snacka om att det kommer bli en galen helg!

Back to Top