More More More sponsrar Red Bull Crashed Ice 2012

Red Bull Crashed Ice 2012För ett tag sen damp det ner en fråga i mailboxen om inte More More More skulle vilja vara med och sponsra alla volontärer till Red Bull Crashed Ice 2012 – självklart ville vi det! Utan volontärerna, ingen tävling. Så enkelt är det ju!

Red Bull Crashed Ice är en, rent ut sagt, helt jäkla galen och fantastisk tävling där åkare i full hockeymundering kör fartfyllda race nerför en brant bana! Och just ja, det är världsmästerskap! Skapligt coolt. Följ länken så kan du kolla in en grym film som visar vad som gäller.

More More More sponsrar med mössor till Red Bull Crashed Ice 2012
Hoppas de volontärer som kommer att få ta del av mössorna från More More More kommer gilla dem! Och slita dem rejält med hälsan.

För er andra, ni kan hitta de färgglada mössorna i More More Mores webbutik – inte så illa det heller.

Back to Top