Pepp pepp pepp!

Pepp!

I torsdags publicerades mitt gästinlägg om webbplatsen och projektet Pepp.nu som jag drog igång i höstas på Sara Öhmans inspirerande blogg. Riktigt kul tycker jag så klart! Pepp.nu är en enkel idé om att sprida mer pepp helt enkelt! För vem vill inte vara mer pepp?

Kort utdrag från mitt gästinlägg:

”För mig är pepp glädje, en grym känsla och motivation. Ibland även lite jävlar anamma! För dig är det säkert massor med mer saker också. Det är enkelt, lätt och framför allt roligt att sprida pepp runt omkring sig. Ge någon en uppmuntrande komplimang, berätta om något häftigt som har hänt, dra ett skämt – ja vad som helst som är pepp för dig, så ska du se att din och andras tillvaro blir lite, lite skönare. Ju mer pepp du skickar ut desto mer pepp kommer du att få tillbaka, simple as that!”

På webbplatsen kan du se vem som är mest #pepp på Twitter just nu och anmäla dig till nyhetsbrevet Peppmailet som snart kommer att skickas ut i sin första utgåva.

Har du något att bidra med till Peppmailet eller bara vill sprida pepp ska du helt klart börja med att följa Pepp.nu på Twitter, så tar vi det därifrån. Pepp!

Back to Top